Key2Property Logo

Основно съдържание


19
Юли '16
Почивка в България!


19
Ян '15Аутсорсинг

Има лесен начин. И взаимноизгоден.

 

     Аутсорсингът спестява време и ресурси на мениджмънта, които да инвестират в печеливши дейности или приоритетни проекти. В зависимост от капацитета на хотела много често не е рентабилно наемането на собствени експерти в редица дейности като маркетинг, реклама, продажби и резервации, счетоводство, транспорт, доставки, техническа поддръжка … В големите курортни центрове намирането и задържането на компетентни и лоялни служители е ежедневна борба.

     С помощта на съвременни комуникации ние осигуряваме целогодишно изнесено обслужване от централен резервационен офис, подпомагаме хотелиерите за увеличаване на продажбите и управление на приходите. Ние имаме служители или фирми партньори, които са надеждни и с доказан професионализъм.            

     Намалете разходите и повишете удовлетвореността на клиентите!

Свържете с нас!


19
Ян '15Уеб сайт и онлайн продажби

 

Знаем, че уебсайтът може да продава, но може и да отблъсква клиентите.

Разходът за него често е значителен и ролята му не бива да се подценява.

От собствен опит знаем, колко е трудно да намериш и избереш правилния партньор за изработка на уебсайт. Ние предлагаме оптимално съотношение цена/стойност, съобразено с категорията, характеристиките и клиентите на хотела.

Предлагаме решения за онлайн дистрибуция и управление на продажбите:

CHANNEL MANAGER

     Управляваме каналите за онлайн продажби и контролираме цените за нощувка с цел адекватни, гъвкави продажби. В резултат не се губят клиенти и се реализират максимални приходи от наличния брой стаи в период на високо търсене. Хотелът заплаща % от продажбите или договаря нетни цени директно със всеки дистрибутор.

 • REVENUE MANAGEMENT

       Ежедневно следим цените на конкурентите и съгласуваме цените за нощувка при директни продажби от хотела и каналите за онлайн дистрибуция. Продаваме според търсенето и предлагането в моменти на нисък, висок сезон, пикови периоди. Диференцираме цените и продаваното количество по пазарни сегменти с цел максимални % заетост, средна цена за нощувка, приход на стая, среден приход на гост за допълнителни услуги.

 • PRICE SHOPPER

       Събираме и предоставяме информация за цените на избрани конкурентни хотели от всички онлайн дистрибутори. Тя е водеща при ценообразуването, особено във висок сезон.

 • E–REPUTATION

       Следим отзивите за хотела в интернет, подпомагаме за увеличаване броя на отзивите и повишаване на средната оценка, които са критични за избора на хотел и възприемането на цената.

 • БОНУС

       Извършваме без допълнително заплащане маркетингов анализ на позицията на хотела при сключване на договора и на ежемесечна база. Получавате съдействие за управление на директните продажби, които се извършват в хотела.

 

Изпратете запитване или се свържете с нас!

 


19
Ян '15Подбор, оценка и обучение

Човешките ресурси са ключов фактор за успеха. В това не се съмнява никой.

 

     Предлагаме на своите клиенти съдействие за намирането на висши и линейни мениджъри, с подходяща квалификация, опит и препоръки. Извършваме оценка на екипа, работните стандарти, структурата и фирмената култура.

     Обученията ни са насочени както към мениджмънта, така и към служителите, с цел подобряване на квалификацията, мотивацията за работа и спазването на фирмените стандарти за обслужване и безопасност.

     Заедно със своите клиенти разработваме работни процедури и стандарт на обслужване при откриване на нов обект. Това са основите, които гарантират постоянно качество на услугите и удовлетвореност на гостите. Много често обаче в практиката те се оказват последен приоритет. И всички знаем каква е цената, нали?

     Винаги има какво да се научи и подобри. А ефектът се забелязва веднага.

  

 Вижте нашите активни обяви

и се абонирайте за известия:

https://www.jobs.bg/company/219417

         

 

 

 


19
Ян '15Данъчно консултиране

Имате колебания или по-неприятно - проверка?

     Нашият екип ще Ви посъветва как да структурирате дейността си, когато започвате.

Или как да оптимизирате действащата структура, за да намалите разходите за данъци

и такси.

     Ще Ви предпази от разходи за глоби и санкции или ще помогне за недопускане

на повторни нарушения.

     Предлагаме еднократна консултация или абонаментно обслужване.

     Важно е.

Цени:

 • Цена за човекочас консултант от 9 до 18ч.50 лв без ДДС
 • Цена за човекочас консултант след 18ч. и в почивни дни70 лв без ДДС

Изпратете запитване или се свържете с нас:

Асен Дойчинов

+359 886 891 401

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.


19
Ян '15Професионално почистване

Не е нужно да се справяте сами.

      Необходимостта от качествено ежедневно или сезонно дълбоко почистване е наша грижа. Наши обекти са домове, хотели, бизнес сгради, външни терени, гаражи, входове на жилищни сгради. Осигуряваме както системно почистване, така и помощ с персонал под наем в моменти на пиково натоварване за Вашия бизнес.

     Служителите ни са надеждни и с отношение към изискванията на клиента. Във Вашия дом ще изпратим единствено най-добрите си дългогодишни екипи. За разлика от много фирми, които работят с персонал, нает чрез обява.

     Самите ние сме отговорни към околната среда, а също сме родители, имаме и домашни любимци... В домовете си ползваме и препоръчваме почистване с пара и био препарати.

 

Свържете се с нас!

+359 886 66 50 50

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.


19
Ян '15Кетъринг за събития, офисa и дома

Забавлявайте се на своя празник.

     Предлагаме бутиково изживяване с частен иконом и готвач, които ще осигурят безупречно протичане на празника и ще освободят домакина от голяма част от организацията.

     Оставете грижите за пазаруване и готвене. Най-атрактивната ни услуга е                  „Chef at homeНашият главен готвач пазарува по избрано от клиента меню и приготвя изискани ястия в дома му. Храната е превъзходна, а гостите се забавляват и получават преживяване, за което да разказват.

     Изготвяме индивидуално меню за всеки клиент след разговор за темата на събитието, повода за празник, брой гости, предпочитания и вкус на домакина, сезон за избраните продукти… Цената се формира индивидуално на база сложност на менюто и брой гости. В резултат получавате изискана и вкусна храна в своя дом, с подбрани продукти. Топлите ястия са приготвени непосредствено преди да бъдат поднесени.

     Имаме редовни клиенти, които се наслаждават на приготвена професионално храна у дома без конкретенпразничен повод. С тях работим със специални отстъпки при абонаментно обслужване.

 

Примерни менюта и цени "Chef at home"Виж/Изтегли

 

Кога е следващият празник?

 

Снимки и новини в нашия блог на:

https://www.facebook.com/chefathomesofia/

 

 


19
Ян '15Управление на имоти

Дали е възможно да увеличите приходите, а цените?

 

     Предоставяме обслужване на имоти за краткосрочно и дългосрочно наемане. Осигуряваме почистване, поддръжка и консултантски услуги, с които добавяме стойност към предлагания имот.

     Повишавате неговата конкурентоспособност и реализирате максимални доходи.

     Много имоти имат потенциал да носят в пъти по-високи приходи, ако се отдават на хотелски принцип за нощувки. Или просто се осигурят услуги, за да се намери нов сегмент наематели. Ние можем да го видим и постигнем.

     Други имоти, отдавани под наем за жилище, могат да генерират по-високи приходи като офис площи.

 

Нека го обсъдим:

+359 886 66 50 50

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.


19
Ян '15Програма "Таен клиент"

Кой е най-сигурният начин да поддържате високо темпо?

 

     Питате ли се, какво правят служителите, когато мениджърът отсъства?

     Предлагаме посещение и доклад с оценка и препоръки за проблеми и възможности за подобрение основно в хотелиерството и ресторантьорството. Както и в други дейности, ориентирани към обслужване на клиенти.

     Препоръчваме включване в програма с регулярен брой посещения на месечна или годишна база, в зависимост от нивото на обслужване, което цели организацията.

     Тази програма е жизненоважна. Тя е основен инструмент, когато сте ориентирани към редовни и доволни клиенти, които не търсят ниска цена и неустойки.

       Има за цел да провери спазват ли се фирмените стандарти за обслужване, както и качеството на предлагания продукт. За максимална обективност предлагаме посещение от двама проверяващи с престой от две нощувки. Желателно е едната нощувка да бъде в ден с по-ниска заетост, а втората в ден с висока, както за хотела, така и за ресторанта.

 

     Програмата може да бъде изпълнена по два начина, като до 5 дни предоставяме: 

                    -  Подробна оценка и препоръки за отстраняване на констатирани нередности по време на престоя в хотела, подобряване качеството на обслужване и повишаване удовлетвореността на клиентите. 

                          или

                     -  Попълване на формуляри за оценка, снимков материал и обобщена оценка за ползваните услуги /без препоръки за подобрение/ 

 

     Цени:

 • Посещение с доклад и препоръки "Таен клиент хотел" 700 лв без ДДС
  Разходите за транспорт, хранене, настаняване 2 нощувки и ползване на услугите са за сметка на проверявания обект
 •      Посещение и оценка "Таен клиент хотел" 390 лв без ДДС
 • Разходите за транспорт, хранене, настаняване 1 нощувка и ползване на услугите са за сметка на проверявания обект
 • Посещение и доклад "Таен клиент ресторант" 290 лв без ДДС
  Разходите за транспорт, хранене, настаняване и ползване на услугите са за сметка на проверявания обект

 

 

Използвайте формата за запитване или се свържете с нас, за да отговорим най-ясно

на индивидуалните Ви потребности и да предложим оптимална форма на съдействие.

+359 886 66 50 50
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.


19
Ян '15Одит и консултантски услуги

Може би сте твърде близо до проблемите, за да ги видите ясно?

     Извършваме одит на функциониращи хотели и предоставяме консултантски услуги за отстраняване на констатирани нередности.

     Ще работим с Вас за гарантиране на висок стандарт на обслужване, проследяемост на работните процеси и подобряване на финансовите резултати.

     Консултацията с експерт в хотелиерството е препоръчителна на всеки един етап от живота на една инвестиция. Независимо дали имате опитен мениджър или още не, нашият екип може да даде обективна и независима оценка и препоръки. Решението как да постъпите, взимате Вие.

     Понякога е достатъчно да получите потвърждение, че действате правилно. И това ще зареди допълнителна енергия за собствения Ви екип.

     Позитивните резултати няма да закъснеят.

Свържете се с нас, за да обсъдим подходящо решение:

+359 886 66 50 50

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 


19
Ян '15Мениджмънт на хотели

Знаем колко е трудно. Затова сме тук.

     Много грешки в началото се плащат в последствие с увеличени фиксирани разходи, необходимост от допълнителен персонал, слаби продажби, загуба на клиенти.

     Концепцията на хотела има ключова роля за продажбите, удовлетвореността на гостите и приходите. Опитният мениджър умее да програмира летящ старт за хотела още в зародиш. Често срещана грешка е да не се мисли за служители, разходи и продажби още на ниво проект. Знаете това.

     Добрият проект трябва да бъде съобразен и с оперативната дейност на хотела, с продажбите и маркетинга. Така е, нали?

     Основната ни компетентност е оперативният мениджмънт на хотели и ваканционни селища. Предлагаме управление на хотели с мениджърски договор и пакет от услуги - от раждането на идеята за инвестиция до откриването и устойчивото функциониране на хотела.

     Готови сме да изминем със своите клиенти пътя от семейния хотел до успешна верига хотели. Предлагаме компетентно управление на всички дейности, свързани с инвестицията и мениджмънта на хотела: 

 

Създаване на концепция и бизнес проект  

Маркетингов анализ и оценка

Проектиране и финансово консултиране

Бюджетиране и счетоводство

Съответствие с нормативните изисквания

Въвеждане в експлоатация и категоризация

Човешки ресурси

Маркетинг и продажби

ПР и реклама

Система за управление и стандарти

Мениджмънт на приходите и каналите за дистрибуция

Управление на онлайн репутация

Хотелски софтуер и It решения

Почистване и перално стопанство

Мениджмънт на ресторант и Spa център

Техническа поддръжка и озеленяване

Снабдяване и договаряне

Енергийна ефективност и екополитика

Разработване на проекти и кандидатстване по програми

 

 


14
Ян '15Благодарим, че се свързахте с нас!

13
Ян '15Контакт

 

Форма за запитвания

 

12
Ян '15 

Мениджмънт на хотели

Знаем колко е трудно. Затова сме тук!
Виж повече

Одит и консултантски услуги

Може би сте твърде близо до проблемите, за да ги видите ясно?
Виж повече
 
 

Програма "Таен клиент"

Кой е най-­сигурният начин да поддържате високо темпo?
Виж повече
 
 

Управление на имоти

Дали е възможно да увеличите приходите, а цените?
Виж повече
 
 

Кетъринг за събития, офисa и дома

Забавлявайте се на своя празник!
Виж повече
 
 

Професионално почистване

Или домашна помощница? Помощник?
Виж повече
 
 

Данъчно консултиране

Имате колебания или по-­неприятно­ проверка?
Виж повече
 
 

Подбор, оценка и обучение на персонал

Човешките ресурси са ключов фактор за успеха.
Виж повече
 
 
 

Уеб дизайн и онлайн продажби

Дигитално представяне и онлайн дистрибуция
Виж повече
 
 

Аутсорсинг

Има лесен начин. И взаимноизгоден.
Виж повече

 

Ние гарантираме

В нашия бизнес хората са значими!

Изградили сме безценни връзки с колеги, клиенти, фирми подизпълнители и дори конкуренти.

Допълваме се взаимно и вярваме, че доверието и професионализмът са част от печелившата формула на успеха.

Гарантираме, че направената инвестиция в нашите услуги, ще се отплати след 6 до 12 месеца *.

Чрез намаляване на фиксираните и оперативни разходи, увеличени продажби, повишена квалификация и мотивация на персонала,

по-добро позициониране на продукта сред конкурентите.

Възможно е.
* При изпълнение на направените препоръки и отстраняване на проблемите.

 

Цени

 

Тук е мястото на много малка част от нашите услуги, които могат да имат твърда цена.

Основната част от дейността ни е свързана с пакетни цени, които се формулират на база на конкретните нужди на всеки клиент, характеристиките на съответния обект и продължителността на сключения договор.

Всички цени са без ДДС и важат за еднократно посещение.

Свържете с нас, за да отговорим най-ясно на индивидуалните Ви потребности и да предложим оптимална форма на съдействие: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. 

+359 886 66 50 50 / +359 888 34 54 64

 

   • Посещение с доклад и препоръки "Таен клиент хотел" 700 лв. без ДДС
    Разходите за транспорт, хранене, настаняване 2 нощувки и ползване на услугите са за сметка на проверявания обект
   •      Посещение и оценка "Таен клиент хотел" 390 лв. без ДДС
   • Разходите за транспорт, хранене, настаняване 1 нощувка и ползване на услугите са за сметка на проверявания обект
   • Посещение и доклад "Таен клиент ресторант" 290 лв. без ДДС
    Разходите за транспорт, хранене, настаняване и ползване на услугите са за сметка на проверявания обект
   •  Оперативен бюджет                                                  1200 лв. без ДДС
   • Прогноза за 3 годишен период в 3 варианта за средна цена, заетост, приходи и разходи - оптимистичен, реалистичен и песимистичен
   • Бизнес план по проект                                               1800 лв. без ДДС
   • Включва бюджет и описателна част за финансовата прогноза, таргет клиенти, концепция за услугите и престоя на гостите, анализ на конкуренцията. Служи предимно пред банки и инвеститори. Често помага за доразвиване на проекта и по-висока рентабилност още в зародиш, внася яснота за нужното финансиране.

10
Ян '1511164780 1008335785852002 3709178139208313021 n

Нашата мисия

Знаем как да помогнем. Бързо и ефективно.

 

Създадохме Key2Property Management,  за да бъдем полезни на собственици на бизнес и мениджъри  в хотелиерството и сферата на услугите.

До своите клиенти сме, за да ги улесним в ежедневните бизнес  предизвикателства, при започване на нов проект, когато търсят  решение на проблем, устойчиво развитие и растеж на фирмата.

Можем да спестим разходи и да увеличим приходите.

За да се фокусирате над възможностите. Не над проблемите.

Част от нашите услуги са насочени към предприемчивите  и успели хора, които ценят свободното си време. За тях предлагаме  почистване на домове и изискан кетъринг  за семейни празненства,  както и за бизнес събития.

Защо Key2Property Management?

 

Key2Property или Ключ към имот...

Ключът е доверие, достъп, решение, ново начало ...

Символ е на дома и хотелската стая ...

Замисляме се, преди да дадем ключа си ...

Внимаваме, да не го загубим ...

Ние знаем, че ключът, всъщност е доверие, което  трябва да оправдаем ...

Нашият опит и компетентност са ключ към  печелившо решение в хотела или дома ...

Това сме ние и това е, което правим ...

С какво да помогнем?

 

Фирмата е лицензиран посредник на основание ЗНЗ и Наредба за условията и реда за извършване на посредническа дейност по наемане на работа под № 1940

Администратор на лични данни под № 416992

Член на Българската Хотелска и Ресторантска Асоциация

Член на сдружение "Иновации и качество в туризма"

 

 

Екипът

  

 

Понякога трябва да спреш, да погледнеш от нов ъгъл

или да отстъпиш няколко крачки назад …

И ще видиш, какво пропускаш. Просто е.

Но колко от нас го правят? 

Имаме зад гърба си 18 години съвместна работа и

редица хотели и ресторанти, които днес са синоним на

високо качество  и стандарт на обслужване.

Опитът ни е както с градски бизнес хотели,

така и с ваканционни планински и морски обекти.

Оставили сме част от себе си,

своето „know how“ и екипи в хотелите

"Crystal Palace",

"Greenville" (сега Radisson Park Inn) и

"Arena di Serdica" в София,

вилно селище "Santa Marina" в Созопол и

хотел "Ivan Rilski" в Банско .

Мара Дойчинова

Главен консултант 

+359 888 34 54 64 
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. 

 

Маргарита Цолова

Мениджър Продажби

+359 886 66 50 50
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Милен Димитров

Почистване и перално стопанство

+359 888 107 299 

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. 

 

 

 OP Logo small

Кий 2 Пропърти Мениджмънт ЕООД е бенефициент по проект:

Преодоляване недостига на средства и липса на ликвидност, настъпили в резултат от епидимичния взрив от Covid-19;

Оперативна програма: Иновации и Конкурентоспособност - BG16RFOP002-2.073 - Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID -19

EU Logo small

 

 


05
Ян '15Подкатегории


Key2Property Management Ltd.

 
 •  София, жк Хиподрума, бл 107
 •  +359 886 66 50 50
 •  
 •  
 •  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Почивки в България!