Ох, пролетно почистване. „Нова Година“ за вашия дом! Изпълнено с цял списък от нововъведения:

          Никакво ядене повече в дневната! Кухненските уреди ще се чистят всеки месец!

          Няма да прибирам ненужни неща!

          Прекрасен уикенд, изпълнен със стрес, пот и нерви, спорове кое е за боклука и въвеждане на нов ред в дома.

     Колко пъти съм се замисляла, колко неща мога да свърша, ако домът ми е чист в събота сутрин?

     Животът не чака никого, особено тези, които искат първо да изчистят.

     Тази година, предлагам да подходите по нов начин към пролетното почистване:

 

1. Направете си чаша кафе. Или чай. Всичко, което налага да поседнете и да се отпуснете.

2. Изгответе списък на нещата, които смятате, че трябва да бъдат почистени. Започнете с „Да направя списък“. Отметнете го – готово.

3. Отдайте се на притока на продуктивен адреналин.

4. Прегледайте списъка. Задраскайте всичко, което само майка ви би забелязала.

5. Дръпнете черта на всичко, което не бихте накарали да направи най-добрата ви приятелка. Това включва пердетата, които не са прани от три ... никога.

6. Премахнете всичко, което има ниска възвръщаемост на инвестицията. Като подреждане и сортиране играчките на децата. Освен, ако не сте решени да направите тотална чистка и да пробвате границите на здравия си разум.

7. Изберете три неща, които ви причиняват ежедневен стрес. Хладилникът, големият гардероб, купчината за гладене ...

8. Намерете начин, да оправите тези проблеми. (Може би, да наемете някого).

9. Отворете прозорците. Нужен е свеж въздух. Ако въздухът не е свеж, отидете до парка и направете пролетно почистване на мислите и белите дробове.

10. Прочистете убежденията си. Къде пише, че можете да сте щастливи, само ако домът ви е чист. Повтаряйте след мен: Чистотата е временна, яснотата е завинаги 

     Ако разхвърляната къща ви спира да каните приятелки с деца или съседката на кафе, направете като мен – накарайте хората да се чувстват комфортно за собствените си домове, като видят, че вашият не е перфектен.


     Аз ще поразчистя. Ще събера трохите от бисквити от дивана. Ще се уверя, че кафето ми е прясно и чашите ми са безупречно чисти. Усмивката ми за „Добре дошли“ ще е искрена. И ако всичко друго не е перфектно, помнете, пролет е. Така че, можете да излезете навън за игра и кафе, или бира.


     Внимание: Нещата, които задраскахте, ще трябва да бъдат свършени, евентуално. Може би, от професионалисти. Случайно мога да препоръчам отлична почистваща фирма :)


Свържете се сега: 0886 66 50 50; 0700 20 717, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.