Key2Property Logo

18
Мар '18          Управлението на хотел изисква комплексни знания и неговият успех се постига с усилена екипна работа. Специфична и много различна е стратегията при ваканционен и градски хотел, също така различните капацитети и локация налагат нуждата от индивидуален и дългосрочен план за действие. 


         Работата с правилния консултант по хотелски мениджмънт допълва оперативния мениджмънт и предлага страничен безпристрастен поглед върху нуждата от подобрения и вероятните пропуснати ползи. И най-опитният и мотивиран мениджър търси източници за „сверяване на часовника“, както в периоди на възход на бизнеса, така и когато почувства натиска на силен конкурент или забележи спад в удовлетвореността на клиентите.


21
Ян '17Точността на вашия бюджет може да подсигури или да провали новия ви хотел!

А колко често се строи и открива нов хотел без бюджет? Да бъдем честни?

 


10
Авг '16Ако сте в ранния етап от отварянето на нов хотел, то най-вероятно сте затрупани от милион малки и критични детайли и понякога усложнения. Получаването на разрешителни, неизбежните закъснения, финансиране, персонал ... И на този етап ние ви казваме, че трябва да започнете да промотирате хотела незабавно!?

Повече от 700 дейности трябва да се планират в жизненоважен план и чек листа за откриване на нов хотел! Включват се всички задачи по въвеждане в действие на Рецепция, Маркетинг и Продажби, Човешки ресурси, Връзки с обществеността, Хотелско домакинство, Поддръжка и материална база, Безопасност и сигурност, Перално стопанство, Спа и фитнес, Счетоводство и личен състав, Софтуери, Стандарти за работа, Система за управление и контрол, Договаряне, Наематели ...


03
Фев '15Може да управлявате собствен хотел или той да бъде собственост на друг. Без значение, всеки независим, на франчайзинг или оперативен лизинг хотел, има нужда от бизнес план. Дали в етапа преди откриването, функциониращ или във фаза на ре-позициониране, писменият бизнес план осигурява пътната карта за комбиниране на стратегия, оперативна дейност и финансова прогноза.

Но защо да го пишем?


Key2Property Management Ltd.

 
  •  София, жк Хиподрума, бл 107
  •  +359 886 66 50 50
  •  0700 20 717
  •  02 4 237 388
  •  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Почивки в България!