Key2Property Logo

Кетъринг за събития, офисa и дома

Забавлявайте се на своя празник.

     Предлагаме бутиково изживяване с частен иконом и готвач, които ще осигурят безупречно протичане на празника и ще освободят домакина от голяма част от организацията.

     Оставете грижите за пазаруване и готвене. Най-атрактивната ни услуга е                  „Chef at homeНашият главен готвач пазарува по избрано от клиента меню и приготвя изискани ястия в дома му. Храната е превъзходна, а гостите се забавляват и получават преживяване, за което да разказват.

     Изготвяме индивидуално меню за всеки клиент след разговор за темата на събитието, повода за празник, брой гости, предпочитания и вкус на домакина, сезон за избраните продукти… Цената се формира индивидуално на база сложност на менюто и брой гости. В резултат получавате изискана и вкусна храна в своя дом, с подбрани продукти. Топлите ястия са приготвени непосредствено преди да бъдат поднесени.

     Имаме редовни клиенти, които се наслаждават на приготвена професионално храна у дома без конкретенпразничен повод. С тях работим със специални отстъпки при абонаментно обслужване.

 

Примерни менюта и цени "Chef at home"Виж/Изтегли

 

Кога е следващият празник?

 

Снимки и новини в нашия блог на:

https://www.facebook.com/chefathomesofia/

 

 


Key2Property Management Ltd.

 
  •  София, жк Хиподрума, бл 107
  •  +359 886 66 50 50
  •  
  •  
  •  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Почивки в България!